De Klussenier Mirek Vtipil
De Klussenier Mirek Vtipil

Nettelhorst 85
6714 MC Ede

Dien uw offerte-aanvraag in   

0318 65 27 71
06 4041 4842
m.vtipil@klussenier.nl

Ingeschreven bij KvK onder nr. 9205230

Even voorstellen

Mirek is een stevige vakman voor wie het vak weinig geheimen kent. Na 10 jaar in de bouw voor een baas gewerkt te hebben, is hij al enige tijd succesvol onder de vlag van De Klussenier voor zichzelf aan de slag. Dat Mirek een man met ambities is mag duidelijk bewezen zijn want wie in Nederland kan zich de sparringpartner noemen van de Tsjechische schaatster Martina Sáblíková? Mirek Vtipil heeft het op zijn CV staan.

Mirek Vtipil werd geboren in Tsjechië en volgde een opleiding tot timmerman. Daarnaast blonk hij uit in schaatsen en de eerste jaren van zijn jonge leven concentreerde hij zich op deze sport waarbij hij het zelfs tot deelname aan de Europese Kampioenschappen bracht. Hij bleef in Nederland waar hij tien jaar geleden in de bouw ging werken. Af en toe maakt hij een uitstapje door als de Tsjechische Mart Smeets schaatswedstrijden voor de TV te verslaan. Zo was hij en keer tijdens de Olympische Spelen schaatsverslaggever.

Mirek: ‘Eén van de argumenten voor het aansluiten bij de Klussenier is dat ik op die manier mijn klanten extra zekerheid kan bieden in de vorm van garantie en een organisatie die achter me staat. Ik wil voorkomen dat men mij door de moeilijk uit te spreken achternaam associeert met een soort Poolse bouwvakker en het misschien niet zo nauw neemt met afspraken. Ik heb me door mij aan te sluiten conformeert aan de spelregels van De Klussenier. Mede daardoor heeft dat mij al veel tevreden klanten opgeleverd.’

Mirek kan de woonwensen van zijn klanten vertalen in bouwkundige oplossingen zodat de klant optimaal profiteert van het wooncomfort. Hij is van alle markten thuis maar gaat een klus boven zijn macht dan kan hij altijd een beroep doen op collega-Klusseniers. Als Klussenier kan hij voordelig inkopen bij leveranciers, geeft hij vooraf een vrijblijvende offerte en rekent geen voorrijkosten. 

Dien uw offerte-aanvraag in    Ga terug naar de hoofdpagina voor meer informatie  

 
Loading...