Zolder verbouwen in Ede, De Klomp, Lunteren en omstreken?

Home > Zolder verbouwen Ede

Over het algemeen dient een zolder als bergruimte en de ruimte wordt over het algemeen minder onderhouden dan andere ruimtes. Wanneer u enkel op een andere wijze gebruik wilt maken van de zolder, of een complete verbouwing van uw zolder laten uitvoeren? De Klussenier Mirek Vtipil is hiervoor uw expoert in Ede, De Klomp, Lunteren en omstreken.

De mogelijkheden van een zolder

De mogelijkheden van een zolder zijn zeer divers. Enkele mogelijkheden voor het verbouwen van de zolder staan onderstaand beschreven.

Ombouwen

U kunt ervoor kiezen om de zolder te laten ombouwen naar een kinder- of slaapkamer. Ook kunt u ervoor kiezen om de huidige zolder om te toveren naar een hobby-, werk- of studeerkamer.

Dakkapel plaatsen

Wilt u meer licht en meer ruimte op zolder? Dan is het laten plaatsen van een dakkapel mogelijk een interessante optie voor u. U slaat hiermee twee vliegen in één klap. Dit betekent namelijk een waardeverhoging voor uw woning.

Scheidingswand

Een zolder is in veel gevallen ongeveer een derde van het totale woonoppervlakte. Mogelijk is dit te groot voor de slaapkamer of werkruimte die u in gedachte heeft. Als dat zo is kan kan het interessant zijn om er twee ruimtes van te maken. De Klussenier Mirek Vtipil kan een scheidingswand voor u plaatsen, waarmee u van deze ruimte twee kleinere ruimtes maakt.

Renovatie

Is uw zolder simpelweg verouderd en toe aan een opknapbeurt? Ook hiervoor kunt u bij De Klussenier Mirek Vtipil terecht.

Welke optie spreekt u het meeste aan?

Waar u ook voor kiest, De Klussenier Mirek Vtipil draait er z'n hand niet voor om. Dus wilt u nu eindelijk die zolder laten ‘aanpakken’? En vindt u het belangrijk dat dit wordt uitgevoerd door een betrouwbare en veelzijdige vakman? Vraag een vrijblijvende offerte aan bij De Klussenier Mirek Vtipil.

De Klussenier Mirek Vtipil, uw veelzijdige vakman

De Klussenier Mirek Vtipil
De Klussenier Mirek Vtipil

Nettelhorst 85
6714 MC Ede

Dien uw offerte-aanvraag in   

0318 65 27 71
06 4041 4842
m.vtipil@klussenier.nl

Ingeschreven bij KvK onder nr. 9205230

Ja, ik wil een vrijblijvende offerte van 
De Klussenier Mirek Vtipil

 
Loading...